Forsidebanner grøn.jpg

Testværktøjer der giver nemmere adgang
til større indsigt

 

 

Tilgå vores seneste undersøgelse her:

Optimer jeres tiltrækning, fastholdelse og ledelse med vores testværktøjer

People Test Systems har siden starten af 1990'erne udviklet og leveret professionelle testværktøjer til private og offentlige virksomheder, både nationalt og internationalt. Vi besidder en høj faglighed, med fokus på de stigende krav til at identificere og kortlægge talent og potentiale, på alle niveauer i en organisation. Vi uddanner, certificerer og tilbyder videreuddannelse til brugere og sikrer, at de har forståelse for og kompetencer til at benytte de forskellige testværktøjer, på et højt og professionelt niveau, som er værdiskabende for virksomheden.

92 % af vores kunder vil anbefale People Test Systems som testleverandør

Læs mere om vores seneste kundeundersøgelse.

 

Bliv en del af over 500 andre HR-professionelle, som er Verdens Bedste Brugere af People Test Systems' testværktøjer.

Vi er meget tilfredse med People Test Systems, og jeg anbefaler jævnligt deres værktøjer til folk i mit netværk.
— Jane Kristensen, HR Partner, DSV
Det er et særdeles værdiskabende ledelsesværktøj for såvel HR som linieledelsen i hverdagen. Vi har tilmed stor gavn af den gode konsulentsupport der ligger som en ekstra service omkring selve produktet.
— Thomas Thorsøe, HR Direktør, Flügger
Jeg har arbejdet med rekruttering i mange år, men føler stadig at jeg opdager nye kombinationer ved brugen af PTP. Vigtigst er, at PTS har et ønske om at kontinuerligt udvikle og udruste deres brugere til arbejdet med systemet. Gennem workshops, brugermøder og individuel sparring hjælper de mig til at blive dygtigere og udnytte værktøjet endnu bedre.
— Louise T. Moestrup, HR Direktør, Presidents Institute
Da vi introducerede PTP som en frivillig del af MUS, var vi spændte på, hvor mange, som ville anvende værktøjet. Det viste sig at blive tæt på 100%, og både chefer og medarbejdere oplever en klart øget værdi og mere fokuserede MUS samtaler. Det er et enkelt, effektivt og værdiskabende værktøj – og så er det altid en fornøjelse at samarbejde med People Test Systems.
— Anne-Louise Winther, HR Partner, Metroselskabet og Hovedbanens Letbane
Nederstbanner_2.png

Testværktøjer til at identificere, matche, motivere og fastholde dine medarbejdere