En præcis og effektiv test til medarbejdere på det operationelle niveau

People Test Medarbejder måler både på adfærd og færdigheder. Testen giver et hurtigt og nuanceret overblik over testtagerens adfærd og måler samtidig på helt fundamentale færdigheder. 

Hvem
People Test Medarbejder er udviklet specielt til detail-, service-, logistik- og produktionsmedarbejdere.

Anvendelse
Oplagt til rekruttering, personlig udvikling og teamoptimering af medarbejdere.

Målinger
En overskuelig og lettilgængelig personlighedstest baseret på 11 afgørende personegenskaber og to færdigheder: matematik og sprog.

Ekstra
People Test Medarbejder er en unik test, der kombinerer adfærd, personegenskaber og færdigheder. Testen er letforståelig og måler alene på kompetencer, som er relevante for de arbejdsopgaver, testtageren vil udføre.

People Test Medarbejder skaber værdi for...

...testbrugeren
People Test Medarbejder er hurtig at gennemføre og give tilbagemelding på, og nem at integrere i rekrutteringsprocesser. Medarbejdertesten giver et præcist og håndgribeligt billede af testpersonens forventede præstationer. 

...testtageren
Som testtager vil man opleve en test, som er virkelig nem at gå til. People Test Medarbejder afdækker de relevante egenskaber og færdigheder, som højner testtagerens forståelse af egne styrker og svagheder. 

...virksomheden
De færreste virksomheder tester medarbejdere under funktionærniveau, selvom disse medarbejdere har stor betydning for virksomhedens succes, og ofte er ansigtet udadtil. People Test Medarbejder professionaliserer rekrutteringsprocesserne og understøtter virksomhedens positionering. Derudover gør medarbejdertesten det muligt at optimere sammensætning og udvikling af medarbejderstaben.