Certificering i

Målgruppe

PT360°-certificeringen er målrettet til dig, som ønsker at undersøge forudsætningerne for forbedring og optimering af virksomhedens ledelse. Forudsætningen for at kunne opnå den mulige og optimale værdi med anvendelse af PT360°- certificeringen er, at du har stor erfaring med lederfeedback, testanvendelse og samtaler, der tager udgangspunkt i testresultater.

Indhold

På certificeringen arbejdes der med

  • Konkret tolkning og formidling af PT360°-resultater

  • Praktisk gennemførsel af lederevalueringsforløb med PT360° fra start til slut

  • Afgørende forudsætninger for at skabe et succesfuldt lederudviklingsforløb

  • Det samlede billede af PT360°, person-, logik-, og teamprofil

Værdiskabelse

På certificeringen opnår du kompetencer til at gennemføre et PT360°-forløb og rådgive om, hvordan virksomheden bedst forbedrer og optimerer sine ledere.

Metode

Teori og værktøjer, dialog, eksempler, øvelser samt praktisk anvendelse. For at sikre optimal anvendelse og værdiskabelse af lederevalueringsværktøjet PEOPLE TEST 360° er der en forudgående teoretisk eksamen. 

Praktisk

Certificeringen består af to dele - en teoretisk og en praktisk del. 

  1. del: Teoretisk e-learning på vores online læringsplatform People Test Academy med efterfølgende teoretisk online eksamen. Den teoretiske forberedelse til anden del af certificeringskurset har en varighed af ca. 3 - 4 timer.

  2. del: Praktisk tilstedeværelseskursus med afsluttende praktisk eksamen. Tilstedeværelseskurset har en varighed af en kursusdag og afholdes hos People Test Systems.