cmabeskaaret.png

Christian Møller Andersen

Christian har siden 2009 været ansvarlig for People Test Academy og People Test Systems' certificeringer. Christian beskæftiger sig med, hvad der driver mennesker til succes, og hvad der skaber grobund for deres resultater i et miljø, hvor de trives og vokser.

Gennem ledelsen af Academy har Christian fokus på, at ledere, rådgivere og andre fagpersoner, der arbejder med rekruttering, ledelse, udvikling og optimering af præstation, drager nytte af PTS’ testværktøjer til virksomheder og organisationers fortjeneste og individers gavn.

I sin bestræbelse på at bidrage til professionelle testforløb og ledelse, trækker Christian på sine mange års erfaring med Search & Selection, Udvikling- og Managementrådgivning og undervisning. Christian har en teoretisk ballast fra studier på Københavns Universitet, cand. mag. i filosofi, og Copenhagen Business School, HD 1. del.

Christian er optaget af at udforske og udfordre grænser inden for antropologi, psykologi, motivation, og hvad der får mennesker til at træffe rationelle valg. Han har en kærlighed for Real Madrid, højder og musik.

cma@peopletestsystems.com
+45 27 87 60 13